Høstfelt på Kongsvinger.

Da var sommeren over og man har reist til Kongsvinger for et realt felt stevne.

Her var det bra med folk, kun meg fra Halden PK, men møtte endel sarpinger og mysen folk. Utrolig morsom løype de hadde her oppe, inkludert en liggende juv skyte nedover 20m var litt spesielt. men det gikk strålende denne dagen, og jeg som skyter i klasse D nå siden det er mitt første år, har akkurat skutt meg opp til klasse B neste år 🙂 Her går det unna. Skjøt for første gang med spesial pistolen også, der er det kun åpen klasse, så der må man nok trene litt før man hevder seg 😉

Dagens resultater:

  • Finfelt D, 86/28 Poeng og 2 plass 🙂
  • SpesialPistol 76/12 og 18 plass.
(Visited 38 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.